XI Konferencja Naukowa
„Ziemniak spożywczy i przemysłowy oraz jego przetwarzanie”
Komitet honorowy:
Prof. dr hab. dr hc Wacław Leszczyński
Prof. dr hab. Antoni Golachowski
Prof. dr hab. Ewa Zimnoch-Guzowska
Dr Wojciech Nowacki
Komitet Naukowy:
dr hab. inż. Małgorzata Kapelko-Żeberska, profesor uczelni
prof. dr hab. Agnieszka Kita
prof. dr hab. Anna Pęksa
dr hab. inż. Elżbieta Rytel, profesor uczelni
dr hab.inż. Agnieszka Tajner-Czopek, profesor uczelni
dr hab.inż. Tomasz Zięba, profesor uczelni
Przewodnicząca konferencji:
prof. dr hab. Anna Pęksa
Komitet Organizacyjny:
Przewodnicząca – dr hab. inż. Rytel Elżbieta, profesor uczelni
Sekretarz – dr hab. inż. Joanna Miedzianka
Członkowie – mgr Paulina Błaszczyk, dr inż. Hanna Boruczkowska; dr inż. Tomasz Boruczkowski; dr inż. Wioletta Drożdż; dr hab. inż. Artur Gryszkin, prof. uczelni; dr hab. inż. Małgorzata Kapelko-Żeberska, prof. uczelni; dr inż. Agnieszka Nemś; dr hab. inż. Włodzimierz Przewodowski; Urszula Sielczak; mgr Anna Szafrańska; dr hab. inż. Agnieszka Tajner-Czopek, prof. uczelni; dr inż. Ewa Tomaszewska-Ciosk; dr inż. Janusz Urbanowicz; mgr Szymon Wolny; dr inż. Ewa Zdybel
Z ramienia PTTŻ – dr inż. Anna Kancelista; dr hab. inż. Anna Salejda